Boerderij eindwoning


Prijzen vanaf € 300.000,- t/m € 400.000,-

Boerderij eindwoning

Kijk eens, ik heb courgettes geplukt met onze buurvrouw!”
Met een trotse glimlach kijk ik naar mijn dochter, haar handen vol met 2 grote courgettes. “Wat geweldig, schat! Laten we die courgettes meteen gebruiken voor het avondeten.” We lopen samen naar huis. De stress van de dag verdwijnt, omringd door de rust van de natuur.

Wonen op de ‘Misse’
Voor de niet-Brabanders onder ons: de ‘misse’ is het boerenerf. Catharinahoeve, gelegen aan de Buitendreef in Veghels Buiten, biedt een unieke woonervaring op een authentiek boerenerf. De 42 woningen zijn gelegen rondom en aan de Misse. Catharinahoeve bestaat uit 42 woningen, perfect voor zowel jonge gezinnen als senioren. Hier geniet je van een gezamenlijke groente- en bloempluktuin, een boomgaard en een gemeenschappelijke tuin met diverse voorzieningen. Een echt groen erf, nog groener dan de eerder gebouwde erven in Veghels Buiten. Zoveel mogelijkheden, allemaal verweven door het plan. Een heerlijke plek om te wonen.

Boerderijwoningen
De ‘hoofdboerderij’ bestaat uit zes woningen die een gemeenschappelijke ruimte en tuin delen. Iedere woning heeft zijn eigen stukje privé, in de vorm van een tuin en terras én daarnaast is er de gemeenschappelijke tuin rondom de hele boerderij die je samen met elkaar kunt inrichten. Dit biedt een perfecte balans tussen privacy en samenzijn. Je tuin houdt niet op en je uitzicht grootser en groener!

Boomgaard
Aan de rand van Catharinahoeve ligt een boomgaard met bestaande kersenbomen. Zo kunnen alle bewoners van Catharinahoeve genieten van fruit direct van de boom. Gewoon omdat het bij het plan hoort.

Één gemeenschap op de misse
Op de Catharinahoeve vindt u de perfecte balans tussen privacy en gemeenschapsgevoel, tussen modern comfort en landelijke charme. Dit is de ideale plek om te wonen voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en harmonieuze leefomgeving.

Ervaar het zelf
Bekijk de prachtige impressies en ervaar het leven op de misse zelf! Voor meer informatie kun je je vanaf nu aanmelden als geïnteresseerde. Meld je aan en wij helpen je graag verder om je droomwoning te vinden op de Catharinahoeve.

Monique van Rijbroek Meierijstad Makelaar

Heeft u interesse?

Bel me op
073 544 21 00

of maak een afspraak

Kenmerken

Koop aanneemsom van: € 300.000,-
Koop aanneemsom tot en met: € 400.000,-
Aantal eenheden: 4
Aantal vrije eenheden: 4
Maten
Inhoud van: 369 m3
Inhoud tot en met: 384 m3
Woonoppervlakte van: 71 m2
Woonoppervlakte tot en met: 84 m2
Perceeloppervlakte van: 80 m2
Perceeloppervlakte tot en met: 80 m2