Catharinahoeve


Veghel – Catharinahoeve

“Kijk eens, ik heb courgettes geplukt met onze buurvrouw!”
Met een trotse glimlach kijk ik naar mijn dochter, haar handen vol met 2 grote courgettes. “Wat geweldig, schat! Laten we die courgettes meteen gebruiken voor het avondeten.” We lopen samen naar huis. De stress van de dag verdwijnt, omringd door de rust van de natuur.

Wonen op de ‘Misse’
Voor de niet-Brabanders onder ons: de ‘misse’ is het boerenerf. Catharinahoeve, gelegen aan de Buitendreef in Veghels Buiten, biedt een unieke woonervaring op een authentiek boerenerf. De 42 woningen zijn gelegen rondom en aan de Misse. Catharinahoeve bestaat uit 42 woningen, perfect voor zowel jonge gezinnen als senioren. Hier geniet je van een gezamenlijke groente- en bloempluktuin, een boomgaard en een gemeenschappelijke tuin met diverse voorzieningen. Zoveel voorzieningen, allemaal verweven door het plan. Een heerlijke plek om te wonen.

Boomgaard
Aan de rand van Catharinahoeve ligt een boomgaard met bestaande kersenbomen waar ook nieuwe fruitbomen geplant worden. Zo kunnen alle bewoners van Catharinahoeve genieten van fruit direct van de boom. Gewoon omdat het bij het plan hoort.

Één gemeenschap op de misse
Op de Catharinahoeve vindt u de perfecte balans tussen privacy en gemeenschapsgevoel, tussen modern comfort en landelijke charme. Dit is de ideale plek om te wonen voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en harmonieuze leefomgeving.

Ervaar het zelf
Bekijk de prachtige impressies en ervaar het leven op de misse zelf! Voor meer informatie kun je je vanaf nu aanmelden als geïnteresseerde. Meld je aan en wij helpen je graag verder om uw droomwoning te vinden op de Catharinahoeve.

Omgeving

Jochem Kroon Meierijstad Makelaar

Heeft u interesse?

Bel me op
073 544 21 00

of maak een afspraak

Kenmerken

Overig
Website: www.catharinahoeve-veghel.nl

Heeft u interesse?

Ik kan me zo voorstellen dat u dit prachtige project in het echt wil bekijken. Of toch nog een vraag heeft.

Bel me gewoon op 073 544 21 00

Samen komen we er zeker uit.

Jochem Kroon Meierijstad Makelaar