Amusant


Prijzen vanaf € 267.500,- t/m € 419.500,-

Schijndel – Amusant

De Amusant opent deuren naar een nieuw woonavontuur. De hoek van de Boschweg en Brouwhuisstraat waar feesterij ’t Tunneke, feestlocatie Amusant haar hoogtij vierde, ademt een geschiedenis van lachen en feestvieren.

Het gebouw wordt geheel verbouwd naar een appartementencomplex met 8 appartementen rondom een binnentuin variërend in oppervlak van 56 m2 tot 92 m2. Maak je eigen feestje door je appartement aan te passen zoals jij dat wilt.

Amusant is niet alleen voor de jonge hipsters of de ervaren levensgenieters; het is voor iedereen die houdt van het leven.

En ook nog eens gemakkelijk bereikbaar! Een bushalte in de buurt en slechts 2 minuutjes fietsen van het dorpscentrum betekent dat je zo overal bent.

Laat jouw woonavontuur beginnen bij Amusant en wie weet hang jij binnenkort de slingers op in je nieuw appartement!

Omgeving

Locatie en situering:De hoek van de Brouwhuisstraat en de Boschweg in Schijndel is een bekende hoek in de wijde omtrek. De locatie van de voormalige feesterij ’t Tunneke, feestlocatie Amusant waar menig feestje is gevierd. Hier kun je nu jouw eigen woonfeeststarten.Nog even een boodschap doen, gezellig op stap of zin in een lekkere lunch? Het dorpscentrum van Schijndel is slechts 2 minuten fietsen. Op een minuutje lopen van je eigen appartement stap je zo op de bus richting Eindhoven of Den Bosch.Op zoek naar wat meer rust? In een kwartiertje lopen sta je midden in het buitengebied van Schijndel.De combinatie van levendigheid, bereikbaarheid en natuur maakt De Amusant een geweldige omgeving om in te wonen.Het dorp Schijndel:Een gezellig dorp waar het leven gevierd wordt te midden van kunst, natuur en bruisende evenementen. Gelegen in de gemeente Meierijstad, zo goed als in het midden tussen de omliggende dorpen Boxtel, Sint-Oedenrode en Veghel.Eeuwenlange nijverheid was in Schijndel de voedingsbodem voor een niet te stillen honger naar ontspanning. Schijndel bruist van de activiteiten. Van Schijndel uit de Kunst evenementen tot levendige festivals zoals Schijndel aan Zee en Paaspop, er is altijd iets te vieren in Schijndel.Midden in Schijndel ligt het dorpshart met al haar winkels, terrasjes, restaurants en cafés op loopafstand van elkaar. Voor de natuurliefhebbers biedt Schijndel ook diverse wandel- en fietsroutes door de omliggende schilderachtige kerkdorpen en prachtige natuurgebieden.Schijndel heeft een gunstige ligging met de nabijheid van de autosnelweg A50 en de N279. Binnen nog geen 35 minuten bent u in omliggende grote steden zoals Eindhoven, Helmond, Den Bosch en Nijmegen.Kortom, Schijndel is een echt Brabants dorp waar je heerlijk bourgondisch kunt genieten.
Hein van den Heuvel Meierijstad Makelaar Veghel

Heeft u interesse?

Bel me op
0413 35 36 11

of maak een afspraak

Kenmerken

Koop aanneemsom van: € 267.500,-
Koop aanneemsom tot en met: € 419.500,-
Maten
Inhoud van: 145 m3
Inhoud tot en met: 239 m3
Woonoppervlakte van: 56 m2
Woonoppervlakte tot en met: 92 m2

Heeft u interesse?

Ik kan me zo voorstellen dat u dit prachtige project in het echt wil bekijken. Of toch nog een vraag heeft.

Bel me gewoon op 0413 35 36 11

Samen komen we er zeker uit.

Hein van den Heuvel Meierijstad Makelaar Veghel