Meierijstad Makelaardij
Schijndel
Pastoor van Erpstraat 1
€ 825,- per maand

Schijndel – Pastoor van Erpstraat 1

** Deze appartementen zijn enkel beschikbaar voor kandidaten met een zorgbehoefte. Heeft u geen zorgvraag maar bent u wel op zoek naar een appartement, neem dan contact met ons op. ** WONEN MET EEN ZORGVRAAG! In het St. Jozefklooster te Schijndel zijn verschillende appartement te huur. Deze zijn beschikbaar voor kandidaten met een lichte tot […]

Bekijk meer

** Deze appartementen zijn enkel beschikbaar voor kandidaten met een zorgbehoefte. Heeft u geen zorgvraag maar bent u wel op zoek naar een appartement, neem dan contact met ons op. **

WONEN MET EEN ZORGVRAAG!

In het St. Jozefklooster te Schijndel zijn verschillende appartement te huur. Deze zijn beschikbaar voor kandidaten met een lichte tot middelzware zorgvraag. De appartementen variëren van 51 m2 tot 91m2 netto woonoppervlakte. Binnen het complex biedt ODAzorg, verpleging, begeleiding en zorg vanuit de Wlz, Zvw en Wmo. Dit kan zorg zijn enkele keren per week tot meerdere keren per dag. Er is 24 uur per dag zorg in nabijheid aanwezig. In de nacht in de vorm van een slaapwacht.
Elk appartement is rolstoelvriendelijk en voorzien van een aansluiting voor de wasmachine. Daarnaast kunt u gebruik maken van de algemene ruimtes zoals huiskamers, openbare ruimtes, de tuinen en is er de mogelijkheid tot het afnemen van warme maaltijden.

Beschikbare appartementen:
11.11: Appartement gelegen op de eerste verdieping, gesitueerd aan de tuinzijde van het klooster. Woonoppervlakte van circa 90 m2 met riante woonkamer/eetkamer vanaf waar u toegang heeft tot het balkon, rechte keuken, 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en bergruimte.
Het appartement beschikt over een moderne keuken welke voorzien is van een koelkast, diepvries, combi-oven, inductiekookplaat en spoelbak. En een moderne badkamer, welke rolstoelvriendelijk is ingedeeld. De vloer in de entree, woonkamer, eetkamer en slaapkamer is voorzien van een houtlook PVC vloer.
Huurprijs €1.175,- per maand exclusief €310,62 servicekosten (welke onder andere bestaan uit gas, elektra en water, huismeester). Beschikbaar begin december 2022.

15.06: Appartement gelegen op de derde verdieping, gesitueerd aan de binnenzijde van het klooster. Woonoppervlakte van circa 65 m2 met ruime woonkamer/eetkamer, L-vormige keuken, 1 slaapkamer, badkamer en bergruimte. Het appartement beschikt over een moderne keuken welke voorzien is van een vaatwasser, koelkast, diepvries, combi-oven, inductiekookplaat en spoelbak. En een nette badkamer, welke rolstoelvriendelijk is ingedeeld. De vloer in de entree, woonkamer, eetkamer en slaapkamer is voorzien van een houtlook PVC vloer.
Huurprijs €825,- per maand exclusief €310,62 servicekosten (welke onder andere bestaan uit gas, elektra en water, huismeester). Beschikbaar per direct.

15.09: Appartement gelegen op de derde verdieping, gesitueerd aan de tuinzijde van het klooster. Woonoppervlakte van circa 74 m2 met ruime woonkamer en eetkamer, L-vormige keuken, 1 slaapkamer, badkamer en bergruimte. Daarnaast beschikt het appartement over een moderne keuken welke voorzien is van een koelkast, diepvries, combi-oven, inductiekookplaat en spoelbak. De nette badkamer is rolstoelvriendelijk ingedeeld. De vloer in de entree, woonkamer, eetkamer en slaapkamer is voorzien van een houtlook PVC vloer.
Huurprijs €895,- per maand exclusief €310,62 servicekosten (welke onder andere bestaan uit gas, elektra en water, huismeester). Beschikbaar medio december 2022.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de appartementen in St. Jozefklooster voor een later moment, dan kan u dit bij ons kenbaar maken door een e-mail te sturen of te bellen naar 073-5442100.

* Oppervlakte zijn niet nagemeten, aan de opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend.

Bekijk minder
Monique van Rijbroek Meierijstad Makelaar

Heeft u interesse?

Bel me op
073 544 21 00

of maak een afspraak

Kenmerken

Type: bovenwoning
Open portiek: Nee
Aantal woonlagen: 1
VVE checklist aanwezig: Nee
Bouwjaar: 1863
Bouwvorm: bestaande bouw
Inhoud: 195 m3
Woonoppervlakte: 65 m2
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal verdiepingen: 1
Onderhoud
Staat binnen: goed tot uitstekend
Staat buiten: goed tot uitstekend
Perceel
Tuintype(n): geen tuin
Begane grond
Verdieping nummer: 0
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Types: open keuken
Overige ruimten: berging
Berging(en)
Aantal: 1
Berging soort: inpandig
Garage
Soort(en): geen garage
Installatie
Warm water: c.v.-ketel

Heeft u interesse?

Ik kan me zo voorstellen dat u deze woning in het echt wil bekijken. Of toch nog een vraag heeft.

Bel me gewoon op 073 544 21 00

Samen komen we er zeker uit.

Monique van Rijbroek Meierijstad Makelaar