Werken met plezier!

En wij begrijpen dat als geen ander. Meierijstad Makelaardij adviseert en bemiddelt bij verkoop, verhuur, aankoop of huur van bedrijfsobjecten. Voor iedere activiteit een werkomgeving die bij u past; van bedrijfsruimten en opslagruimten tot kantoren, winkels en showrooms.

Meedenkend, deskundig, resultaatgericht, daadkrachtig , een no nonsens aanpak en gƩƩn van 9 tot 5 mentaliteit. DƔt is waar wij voor staan en waarop u kunt rekenen. Meierijstad Makelaardij, de makelaar van hier.

Verstand van werken

U heeft verstand van uw zaken, wij hebben verstand van BedrijfsmatigĀ Vastgoed. Graag zetten wij deze kennis en kunde ook voor u in. Beschikt uĀ over bedrijfsruimte en wilt u deze op een professionele en rendabele manierĀ verhuren, verkopen of laten beheren? Meierijstad Makelaardij staat voor uĀ klaar. En wat mag u van ons verwachten:

  • Kennis van de lokale markt en huisvesting
  • Persoonlijk en specialistisch advies op maat
  • Scherpe onderhandeling voor een realistische huurprijs
  • Expertise en nauwe betrokkenheid bij contractvorming
  • Actuele kennis van wet- en regelgeving
  • Persoonlijke begeleiding tot de oplevering
Jochem Kroon Meierijstad Makelaar

Uw bedrijfsruimte onbezorgd laten verhuren of beheren?

Bij verhuur van je bedrijfsruimte heb je daar het liefste geen omkijkenĀ naar. Meierijstad Makelaardij neemt u graag die kopzorgen van u over. Op eenĀ prettige en verantwoorde wijze nemen wij u graag alles uit handen bij deĀ verhuur van uw winkel, kantoor of bedrijfspand: onderhoud, nieuw- enĀ verbouw, administratie, verzekeringen en incasso van de huur. Ā En natuurlijk mag u een beheerpakket op maat verwachten met een duidelijkeĀ en heldere omschrijving van de werkzaamheden. Uiteraard tegen een rendabelĀ en aantrekkelijk tarief. Net zo gemakkelijk toch?

De juiste Know-How

Meierijstad Makelaardij vindt het vanzelfsprekend dat u volledig moet kunnenĀ profiteren van de aanwezige marktkennis, lokale mentaliteit en actueleĀ vastgoedontwikkelingen. Buiten financieel-administratief beheer begeleidenĀ wij (her) ontwikkelingen, verzorgen inkoop en leveren facilitaire diensten.Ā Maar bovenal moet vastgoed aansluiten bij de vraag uit de markt. En laten weĀ nu juist hierin ijzersterk zijn.

Wij zijn een open organisatie met professionele medewerkers die het bovenĀ alles gewoon leuk vinden om dit werk te doen. En de contacten met huurdersĀ zijn het grootste onderdeel van dat plezier.