Met kennis van zaken

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. Met vaak niet meer dan een bouwtekening of artist impression, maak je een belangrijke keuze voor de komende jaren. Juist dan is het fijn als je weet dat de nieuwbouwmakelaar bij wie je je droomwoning hebt gevonden, kennis van zaken heeft. Dat daar de specialisten zitten die alles weten over nieuwbouw en wat daar van begin tot eind bij komt kijken.

Residentie De Markt, Veghel

Start verkoop: 13 juli 2023

Dit mooie complex met 15 luxe appartement wordt gerealiseerd aan de Markt in Veghel. De voorzijde geeft uitzicht over de terrassen, winkeltjes en gezellige drukte van de Markt! Aan de andere zijde kunt u genieten van de rust aan de Aa! Wil je meer weten over de appartement en op de hoogte blijven? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op http://residentiedemarkt.nl

 

Hart van Rooi, Sint-Oedenrode

Start verkoop: 29 maart 2023

In het centrum van Sint-Oedenrode, aan de bruisende Markt en op het Kapittelhof, komen 27 koopappartementen. Op deze unieke locatie komen historie, cultuur en natuur samen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Wil je meer weten en op de hoogte blijven? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op https://hartvanrooi.nl.

 

Amytes, Markt, Schijndel

Start verkoop: onbekend

Kunt u het zich voorstellen? Eersteklas wonen in het centrum van Schijndel én in het groen? Over een tijdje verrijst op deze prachtige locatie aan de Markt in Schijndel een woongebouw met 16 unieke appartementen. Wil je meer weten en op de hoogte blijven? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op https://amytes.nl.

 

De Vrije Heerlijkheid, Veghel

Start verkoop: 2 maart 2023

De Vrije Heerlijkheid wordt gerealiseerd in Veghels Buiten. Er komen 27 koopappartementen in een gebouw met 2 vleugels. Wil je meer weten en op de hoogte blijven? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op https://www.vrijeheerlijkheid.nl.

 

Kloosterveldt, Veghel

Verkocht

Kloosterveldt wordt gerealiseerd in Veghels Buiten. Deze 2/1 kapwoningen en levensloopwoningen gaan 25 september in verkoop. Vanaf dat moment kunt u de brochure en inschrijfformulieren ophalen.

 

Lentedaal, Schijndel

Verkocht

Dit project heeft 8 Prachtige rietgedekte woningen met een levensloopbestendige plattegrond gelegen aan de Meijgraaf in Schijndel.
Koopsommen van ‚ā¨ 575.000,- tot ‚ā¨ 675.000,- vrij op naam

Den Rozenkrans, Schijndel

Verkocht

Mooie patiowoningen aan de rand van het centrum. Deze 8 woningen hebben een moderne uitstraling en worden duurzaam uitgevoerd.
Koopsommen van ‚ā¨ 300.000 – ‚ā¨ 359.500,- vrij op naam

DuPerc, Schijndel

Verhuurd

8 comfortabele huurappartementen aan de rand van het centrum van Schijndel.

De Heerd, Veghel

Verkocht 

23 koopwoningen (tussen-hoek-tweekapper-vrijstaand) op Veghels Buiten.

Grooteakker, Veghel

Verkocht

3 mooie vrijstaande woningen op Veghels Buiten.

De Hofstee, Veghel

Verkocht 

25 koopwoningen (tussen-hoek-tweekapper-vrijstaand) op Veghels Buiten.

Herenakker, Veghel

Verkocht

Dit project bestaat uit een rijtje van 4 woningen, 2 tussenwoningen en 2 hoekwoningen op Veghels Buiten.

Het voordeel van nieuwbouw

‘Bij het interieur¬†gaat het altijd om de totale samenhang van alle ruimtes; licht, kleur, akoestiek en routing. Zo krijg je eenheid in je nieuwe huis.

Denk van te voren goed na over wat je straks in welke ruimte in je nieuwe huis gaat doen. Zitten de stopcontacten al op de goede plek? Wil je er nog stopcontacten bij? Waar komt straks de eettafel? En zit het plafondlichtpunt daar dan ook boven?’

Monique van Rijbroek Meierijstad Makelaar