's-hertogenbosch
Bredastraat 25
Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Plattegronden


‘s-Hertogenbosch – Bredastraat 25

Op zoek naar een ruime (eind)woning in de wijk De Kruiskamp? Dan is dit uw kans! Deze ruime eindwoning is gelegen in de Bredastraat, dit is op 15 fietsminuten afstand van het gezellige, levendige centrum van ‘s-Hertogenbosch met al haar sociale voorzieningen. De woning heeft nog wel wat aandacht nodig maar beschikt onder andere over […]

Bekijk meer

Op zoek naar een ruime (eind)woning in de wijk De Kruiskamp? Dan is dit uw kans! Deze ruime eindwoning is gelegen in de Bredastraat, dit is op 15 fietsminuten afstand van het gezellige, levendige centrum van ‘s-Hertogenbosch met al haar sociale voorzieningen. De woning heeft nog wel wat aandacht nodig maar beschikt onder andere over een woonkamer met half-open keuken, badkamer en liefst 4 slaapkamers. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met achterin een stenen berging en een achterom. Benieuwd naast wat deze woning u te bieden heeft? Plan dan snel een bezichtiging!

KENMERKEN:
* Bouwjaar: 1970
* Perceeloppervlakte: 160 m²
* Woonoppervlakte: 118 m²
* Inhoud: ca. 424 m³
* Kluswoning
* Woonkamer met half-open keuken
* 4 slaapkamers
* Onderhoudsvriendelijke achtertuin
* Gunstig gelegen t.o.v. alle voorzieningen
* Aanvaarding in overleg

LIGGING:
De woning is gelegen aan een brede woonstraat in een kindvriendelijke woonwijk met tegenover de woning een groenvoorzienig met speeltuintje voor de kinderen. In de buurt vindt u verschillende basisscholen, kinderdagverblijven, supermarkten en het bekende overdekte winkelcentrum De Helftheuvelpassage met diverse winkels. Binnen 15 minuten fietsen staat u midden in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch met haar vele winkels en horecagelegenheden. De uitvalswegen richting A59 en de A2 zijn in enkele autominuten te bereiken.

TUIN EN BERGING:
De woning beschikt over een volledig verharde achtertuin met achter in de tuin u een stenen berging van 11 m² en de achterom.

INDELING:
Begane grond: U komt binnen in de hal met de toiletruimte en de meterkast. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met aan de voorzijde het zitgedeelte. Een groot raam zorgt voor veel natuurlijk licht in de ruimte. Te midden van de ruimte treft u een open haard, heerlijk voor de koude dagen. Verder bevindt zich in de woonkamer de trapopgang naar de verdieping. Aan de achterzijde kunt u een grote eettafel plaatsen en u vindt hier de half-open keuken. De keuken beschikt over een gedateerd L-vormig keukenmeubel met onder- en bovenkasten wat zorgt voor veel bergruimte. Het keukenmeubel is voorzien van een dubbele spoelbak. 4-pits gaskookstel, oven en een koelkast. Via een loopdeur komt u in de achtertuin.

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een ligbad, toilet, wastafel in meubel, radiator en een te openen raam. De slaapkamers zijn 14 m², 12 m² en 8 m². Twee slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en één slaapkamer is voorzien van laminaatvloer.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap komt u op de voorzolder van de tweede verdieping. U treft hier de opstelling van de cv-installatie. Door het plaatsen van een dakkapel is er een ruime 4de slaapkamer ontstaan. De kamer is voorzien van een houten plafond en vloerbedekking. Verder tref tu hier een vaste kast en knieschotten waar u veel achter kunt opbergen.

Kortom, een ruime gezinswoning op een leuke plek!

Bekijk minder
Jochem Kroon Meierijstad Makelaar

Heeft u interesse?

Bel me op
073 544 21 00

of maak een afspraak

Kenmerken

Soort: eengezinswoning
Type: eindwoning
Kwaliteit: eenvoudig
Bouwjaar: 1970
Bouwvorm: bestaande bouw
Liggingen: in woonwijk
Inhoud: 424 m3
Woonoppervlakte: 118 m2
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal verdiepingen: 3
Onderhoud
Staat binnen: matig tot redelijk
Staat buiten: redelijk
Perceel
Perceel oppervlakte: 160 m2
Tuin(en): achtertuin
Ligging tuin: noordoost
Lengte: 950 m
Breedte: 650 m
Oppervlakte: 62 m2
Achterom: Ja
Tuintype(n): achtertuin, voortuin
Kwaliteit: normaal
Begane grond
Verdieping nummer: 0
Aantal kamers: 1
Types: half open keuken
Overige ruimten: toilet, provisieruimte, hal
Berging(en)
Aantal: 1
Berging soort: vrijstaand steen
Garage
Soort(en): geen garage
Dak
Dak type: zadeldak
Dak materialen: pannen
Isolatie
Energieklasse: D
Energielabel einddatum: mei 2029
Installatie
Warm water: c.v.-ketel
Overig
Voorzieningen: dakraam
Parkeer faciliteiten: openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Ik kan me zo voorstellen dat u deze woning in het echt wil bekijken. Of toch nog een vraag heeft.

Bel me gewoon op 073 544 21 00

Samen komen we er zeker uit.

Jochem Kroon Meierijstad Makelaar