Schijndel
Bunderstraat 107
Vraagprijs € 635.000,- k.k.

Schijndel – Bunderstraat 107

DROOMHUIS BOUWEN MIDDEN IN ‘T DORP! Vrijstaand wonen op een groot stuk grond midden in het dorp! Die droom kan nu werkelijkheid worden om zelf uw ideale woning te (laten) bouwen. Daarbij bieden wij 2 bouwkavels naast elkaar aan – ideaal om mogelijk samen te bouwen met vrienden of familie. Binnen 10 minuten lopen staat […]

Bekijk meer

DROOMHUIS BOUWEN MIDDEN IN ‘T DORP!
Vrijstaand wonen op een groot stuk grond midden in het dorp! Die droom kan nu werkelijkheid worden om zelf uw ideale woning te (laten) bouwen. Daarbij bieden wij 2 bouwkavels naast elkaar aan – ideaal om mogelijk samen te bouwen met vrienden of familie. Binnen 10 minuten lopen staat u midden in het centrum met diverse winkels, lunchrooms en restaurants, cafés en supermarkten. Op korte afstand vindt u meerdere basisscholen, het voortgezet onderwijs, kinderdagverblijven, sportvoorzieningen en de uitvalswegen richting Eindhoven, Uden en ‘s-Hertogenbosch.

KENMERKEN:
* Oppervlakte kavel: ca. 1.415 m²
* Kavel is aan de voorzijde ca. 27 meter breed
* Goot- en nokhoogte, 6,5 en 10 meter
* Kelder toegestaan
* Bijgebouw tot ca. 100 m2
* 2 bouwkavels naast elkaar beschikbaar
* Gelegen in het dorp nabij alle sociale voorzieningen
* Vraagprijs € 635.000,- k.k.

Dit kavel biedt de mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning van maximaal circa 1.470 m³, waarbij de ondergrondse bebouwing niet wordt meegerekend voor de inhoud. Daarbij bestaat de mogelijkheid ook een kelder te bouwen van maximaal circa 400 m3. Er geldt een maximale goot- en nokhoogte, te weten 6,5 en 10 meter. Bij de woning mag ook een vrijstaand bijgebouw gebouwd worden met een maximale grootte van 100 m2. Het bestemmingsplan is reeds gewijzigd en onherroepelijk. U kunt dus direct een omgevingsvergunning aan vragen voor de bouw van de uw woning.

Het gebouw dat nu op de kavel staat wordt gesloopt.

Het perceel aan de Bundersstraat 107 is gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van Schijndel. In het hart van het levendige centrum van Schijndel treft u diverse winkels en horecagelegenheden. Voor alle sociale voorzieningen en de winkels voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u ook niet ver van huis! Op korte afstand liggen tevens twee basisscholen (BS De Heijcant en ‘t Talent) en een school voor voortgezet onderwijs (Elde College). De uitvalswegen naar o.a. ’s-Hertogenbosch en Eindhoven bereikt u eenvoudig via de nabijgelegen Hoofdstraat & Structuurweg.

Bekijk minder
Hein van den Heuvel Meierijstad Makelaar Veghel

Heeft u interesse?

Bel me op
0413 35 36 11

of maak een afspraak

Kenmerken

Bouwvorm: n.v.t.
Bouwgrond
Huidige bestemming: bouwgrond
Huidig gebruik: bouwgrond
Oppervlakte: 1.418 m2
Bouwrijp: ja
Liggingen: in woonwijk

Heeft u interesse?

Ik kan me zo voorstellen dat u deze woning in het echt wil bekijken. Of toch nog een vraag heeft.

Bel me gewoon op 0413 35 36 11

Samen komen we er zeker uit.

Hein van den Heuvel Meierijstad Makelaar Veghel