Heeswijk-dinther
Heilige Stokstraat 22
Vraagprijs € 749.000,- k.k.

Plattegronden


Heeswijk-Dinther – Heilige Stokstraat 22

LEUKE VRIJSTAANDE WONING! Deze vrijstaande woning is gelegen in het charmante Heeswijk-Dinther en biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en luxe. De woning beschikt over een ruime woonkamer met half-open keuken, praktische bijkeuken, berging, complete badkamer, 4 grote slaapkamers en een royaal bijgebouw. De groene achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuiden en aangelegd […]

Bekijk meer

LEUKE VRIJSTAANDE WONING!
Deze vrijstaande woning is gelegen in het charmante Heeswijk-Dinther en biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en luxe. De woning beschikt over een ruime woonkamer met half-open keuken, praktische bijkeuken, berging, complete badkamer, 4 grote slaapkamers en een royaal bijgebouw. De groene achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuiden en aangelegd met veel bomen en struiken rondom die uw privacy waarborgen. Ook is de tuin voorzien van een zwembad! De woning is gelegen in het dorp Heeswijk-Dinther met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, scholen en uitvalswegen. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze droomwoning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

KENMERKEN:
* Bouwjaar: 1978
* Perceeloppervlakte: 741 m²
* Woonoppervlakte: 193 m²
* Gebouw gebonden buitenruimte: 36 m²
* Inhoud: ca. 709 m³
* Vrijstaande woning met royaal bijgebouw
* Ruime woonkamer met half-open keuken
* Speel-/werkkamer mogelijk
* 4 grote slaapkamers en complete badkamer
* Privacy biedende achtertuin op het zuiden
* Eigen zwembad en sauna
* 11 zonnepanelen
* Aanvaarding in overleg

LIGGING:
De woning is gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van het dorp Heeswijk-Dinther met alle denkbare voorzieningen in de nabijheid zoals basisscholen, winkels, supermarkten, horecagelegenheden en sportvelden.

TUIN:
De woning ligt op een royaal perceel waardoor u aan de voorzijde maar liefst 3 auto’s op eigen terrein kunt parkeren en de achtertuin is een ware oase van rust en groen. De riante tuin is op het zonnige zuiden gesitueerd en aangelegd met een terras, gazon en diverse vaste beplanting rondom waardoor u hier van veel privacy geniet. De tuin biedt ruimte voor ontspanning, tuinieren en buitenactiviteiten. Aan de woning is een overkapping geplaatst en achter in de tuin ligt een zwembad!

BIJGEBOUW:
Op het perceel vindt u een groot bijgebouw van 36 m². Het bijgebouw is bereikbaar via een loopdeur aan de voor- en achterzijde. U beschikt hier over elektra en u treft hier de pomp voor het zwembad.

INDELING:
Begane grond: Bij binnenkomst wordt u verwelkomt in een ruime hal. Hier vindt u de meterkast, garderobenis, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van riante raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde en de zijkant, wat zorgt voor veel natuurlijk licht en een mooi uitzicht op de tuin, die via een schuifpui bereikbaar is. De woonkamer is uitstekend afgewerkt met strak gestucte wanden en plafond en een houten vloer. Een hout haard zorgt voor een sfeervol geheel. De woonkamer is perfect voor gezellige avonden met het gezin of gasten. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de provisiekelder van ca. 6 m². De half-open keuken is uitgerust met een in hoek opgesteld keukenmeubel met lichte lades en kasten en een granieten werkblad. Het keukenmeubel is voorzien van een spoelbak, 5-pits gaskookstel, combi -oven/magnetron, oven, afzuigkap en een koelkast. Het is mogelijk om hier een grote eettafel te plaatsen. Aansluitend komt u in de bijkeuken met de aansluitingen voor uw wasmachine en de toiletruimte met inbouwcloset en fonteintje. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin en de berging. In de berging treft u de cv-installatie. Deze ruimte is perfect voor kinderen om te spelen of als thuiswerkplek. Het is ook mogelijk om hier een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren.

Eerste verdieping: Overloop met aansluitend 3 slaapkamers, een vaste kast, trapopgang naar de 2de verdieping, separaat toilet en de badkamer. De geheel betegelde badkamer is zeer ruim en uitgerust met een ligbad, douche, wastafel en een sauna, dus voorzien van alle gemakken! Een te openen raam zorgt voor natuurlijke ventilatie. De hoofdslaapkamer is afgewerkt met stucwerk wanden en plafond en een houten vloer. Middels 2x een schuifpui heeft u toegang tot het ruime balkon. Het is in iedere slaapkamer mogelijk om een tweepersoonsbed te plaatsen.

Tweede verdieping: Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier treft u een bergruimte en de ruime 4de slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, een schuifpui naar het balkon en een eigen wastafel. Ook bevindt zich hier een extra boiler, zo is het mogelijk om hier een 2de badkamer realiseren.

Bekijk minder
Monique van Rijbroek Meierijstad Makelaar

Heeft u interesse?

Bel me op
073 544 21 00

of maak een afspraak

Kenmerken

Soort: eengezinswoning
Type: vrijstaande woning
Kwaliteit: normaal
Bouwjaar: 1978
Bouwvorm: bestaande bouw
Liggingen: in woonwijk
Inhoud: 709 m3
Woonoppervlakte: 193 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies: 6 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 80 m2
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Aantal verdiepingen: 4
Onderhoud
Staat binnen: goed tot uitstekend
Staat buiten: goed
Perceel
Perceel oppervlakte: 741 m2
Tuin(en): achtertuin
Ligging tuin: zuid
Lengte: 2.600 m
Breedte: 1.400 m
Oppervlakte: 364 m2
Achterom: Ja
Tuintype(n): achtertuin, voortuin, zijtuin
Kwaliteit: normaal
Kelder
Verdieping nr: -1
Aantal kamers: 0
Begane grond
Verdieping nummer: 0
Aantal kamers: 1
Types: inbouwapparatuur, half open keuken
Overige ruimten: toilet, bijkeuken, berging, hal
Garage
Soort(en): carport, geen garage
Dak
Dak type: samengesteld dak
Dak materialen: bitumineuze dakbedekking
Isolatie
Isolatievormen: volledig geïsoleerd
Energieklasse: C
Energielabel einddatum: juni 2034
Installatie
Warm water: c.v.-ketel
Overig
Voorzieningen: schuifpui, zwembad, sauna

Heeft u interesse?

Ik kan me zo voorstellen dat u deze woning in het echt wil bekijken. Of toch nog een vraag heeft.

Bel me gewoon op 073 544 21 00

Samen komen we er zeker uit.

Monique van Rijbroek Meierijstad Makelaar