Schijndel
St. Servatiusstraat 41
Vraagprijs € 645.000,- k.k.

Plattegronden


Schijndel – St. Servatiusstraat 41

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN! Deze vrijstaand geschakelde woning met garage en oprit is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. De woning beschikt over een ruime woonkamer met half-open keuken, grote serre, slaap- en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Aan de achterzijde beschikt de woning over een knusse achtertuin […]

Bekijk meer

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN!
Deze vrijstaand geschakelde woning met garage en oprit is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. De woning beschikt over een ruime woonkamer met half-open keuken, grote serre, slaap- en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Aan de achterzijde beschikt de woning over een knusse achtertuin op het zuiden. Diverse (sociale) voorzieningen zoals diverse winkels, supermarkten, lunchrooms en restaurants zijn op loopafstand van de woning. Ook sportaccommodaties, scholen, kinderdagverblijven en de uitvalswegen zijn niet ver van de woning gelegen.

KENMERKEN:
* Bouwjaar: 1991
* Perceeloppervlakte: 224 m²
* Woonoppervlakte: 152 m²
* Inhoud: ca. 560 m³
* Vrijstaand geschakelde woning met garage en oprit
* Levensloop bestendig met slaap- en badkamer op de begane grond
* Royale woonkamer met half-open keuken
* 2 slaapkamers en badkamer op de verdieping
* Knusse achtertuin op het zuiden
* Op loopafstand van het centrum
* Aanvaarding in overleg

LIGGING:
De woning is rustig gelegen op een fijne woonlocatie met een comfortabele woonomgeving. Het is een rustige wijk, dichtbij scholen, winkels, sportfaciliteiten en andere voorzieningen. Het levendige centrum bereikt u binnen enkele minuten. Ook is er een goede bereikbaarheid via openbaar vervoer en uitvalswegen naar bijvoorbeeld ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven.

TUIN:
De goed onderhouden, fraaie achtertuin is gelegen op het zuiden waardoor u hier van veel zonuren kunt genieten. De knusse tuin is aangelegd met kunstgazon, stenen terras en kiezelstenen. Een stenen muur zorgt voor veel privacy. Vanuit de de tuin heeft u toegang tot een berging waar u uw (tuin)gereedschap kunt opbergen. Aan de woning is een aluminium serre geplaatst, een heerlijke plek om te vertoeven! De serre is maar liefst 19 m² en voorzien van 3 schuifdeuren. Aan de serre beschikt u over een elektrische zonneluifel voor extra schaduw.

GARAGE:
De garage is inpandig bereikbaar vanuit een tussenportaal en middels een roldeur vanuit de oprit. De garage is voorzien elektra.

INDELING:
Begane grond: U komt binnen in de hal met de meterkast, toiletruimte met fonteintje en de trapopgang naar de verdieping. De hal is afgewerkt met stucwerk wanden en plafond en een natuurstenenvloer met daaronder comfortabele vloerverwarming. De woonkamer is zeer royaal te noemen en voorzien van riante raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een leuk uitzicht op de straat. U kunt hier een fijne zithoek creëren en een grote eettafel plaatsen. middels openslaande tuindeuren komt u in de serre. De half-open keuken is voorzien van een in hoek opgesteld keukenmeubel met boven- en onderkasten, lades en diverse apparatuur. Via een loopdeur komt u in de serre. Ook heeft u vanuit de keuken toegang tot een tussenportaal met aansluitend de berging, garage en slaapkamer. In het tussenportaal is een airconditioning geplaatst (2023). In de berging treft u de opstelling van de cv-installatie en de aansluiting voor uw wasmachine. De slaapkamer is ca. 17 m² en voorzien van openslaande deuren naar de serre. De slaapkamer is goed afgewerkt met wandbehang, spuitwerk plafond en vloerbedekking. Vanuit de slaapkamer komt u in de geheel betegelde badkamer. De badkamer is uitgerust met een toilet, douche, wastafel, spiegel, badkamermeubel en mechanische ventilatie.

Verdieping: Via een vaste trap komt u op de verdieping met 2 slaapkamer en een badkamer. De slaapkamers zijn zeer ruim en beschikken beide over een Velux dakraam en veel bergruimte achter de knieschotten. De badkamer is voorzien van een wastafel, spiegel, badkamermeubel, ligbad en een te openen dakraam.

Bekijk minder
Jochem Kroon Meierijstad Makelaar

Heeft u interesse?

Bel me op
073 544 21 00

of maak een afspraak

Kenmerken

Soort: eengezinswoning
Type: geschakelde woning
Kwaliteit: normaal
Bouwjaar: 1991
Bouwvorm: bestaande bouw
Liggingen: in centrum
Inhoud: 560 m3
Woonoppervlakte: 152 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies: 3 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 19 m2
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal verdiepingen: 2
Onderhoud
Staat binnen: goed
Staat buiten: goed
Perceel
Perceel oppervlakte: 224 m2
Tuin(en): achtertuin
Ligging tuin: zuid
Lengte: 700 m
Breedte: 200 m
Oppervlakte: 14 m2
Achterom: Nee
Tuintype(n): achtertuin
Kwaliteit: verzorgd
Begane grond
Verdieping nummer: 0
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Types: half open keuken
Overige ruimten: toilet, tochtportaal, wasruimte, hal
Berging(en)
Aantal: 1
Berging soort: aangebouwd steen
Garage
Aantal: 1
Soort(en): aangebouwd steen, inpandig
Voorzieningen: voorzien van elektra
Capaciteit: 1
Dak
Dak type: zadeldak
Dak materialen: pannen
Isolatie
Isolatievormen: volledig geïsoleerd
Energieklasse: C
Energielabel einddatum: juli 2034
Installatie
Warm water: c.v.-ketel
Overig
Voorzieningen: buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, schuifpui, airconditioning
Parkeer faciliteiten: openbaar parkeren

Heeft u interesse?

Ik kan me zo voorstellen dat u deze woning in het echt wil bekijken. Of toch nog een vraag heeft.

Bel me gewoon op 073 544 21 00

Samen komen we er zeker uit.

Jochem Kroon Meierijstad Makelaar