Meierijstad Makelaardij

De Oude Linde Type C


Prijzen vanaf € 297.100,- t/m € 297.100,-

De Oude Linde Type C

8 NIEUWBOUW APPARTEMENTEN ‘DE OUDE LINDE’

Deze 8 koopappartementen zijn gelegen aan de Hertog Jan II Laan te Schijndel.
De Hertog Jan II Laan 40-42 maakt onderdeel uit van het winkelcentrum “Hoevenbraak”. De Hoevenbraak is een karakteristieke wijk die ruim is opgezet met veel groen en parkeermogelijkheden.
Op een steenworp afstand van ‘De Oude Linde’ bevindt zich een prachtig buitengebied met veel cultuurhistorische landschapselementen. Geniet van de vele restaurants en cafe’s in het dorp, of ga wandelen of fietsen in de aangrenzende natuurgebieden Wijboschbroek en Smaldonk.

Alle appartementen voldoen aan de huidige eisen van energiezuinigheid, zoals een warmtepomp en zonnepanelen. De appartementen zijn gasloos.

Type C, bouwnummer 6 en 7: 87 m2
Deze bestaan uit 2 verdiepingen, welke toegankelijk zijn via het centrale trappenhuis/de lift welke uitkomt op de galerij.
Dit typen is voorzien van een ruime woonkamer/keuken, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en wastafel, toilet en hal. In de woning is geen keuken voorzien, de aansluiting hiervoor is wel aanwezig. Via de woonkamer heeft u ook toegang de buitenruimte en interne bergruimte waarin de technische installatie geplaatst is en de aansluiting voor wasmachine en -droger aanwezig is. Tevens bevindt zich in de woonkamer de trap naar de verdieping van dit appartement waar de tweede slaapkamer zich bevindt. Deze verdieping is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde.
Deze appartementen beschikken ook over een eigen parkeerplaats en berging achter het complex.

Monique van Rijbroek Meierijstad Makelaar

Heeft u interesse?

Bel me op
073 544 21 00

of maak een afspraak

Kenmerken

Koop aanneemsom van: € 297.100,-
Koop aanneemsom tot en met: € 297.100,-
Aantal eenheden: 2
Aantal vrije eenheden: 0
Datum start bouw: 1 oktober 2021
Maten
Inhoud van: 261 m3
Inhoud tot en met: 261 m3
Woonoppervlakte van: 87 m2
Woonoppervlakte tot en met: 87 m2