De Oude Smidse


Prijzen vanaf € 349.000,- t/m € 389.000,-

Schijndel – De Oude Smidse

Wonen in Hartje Schijndel!

Midden in het gezellige dorpshart van Schijndel wordt aan de Hoofdstraat 4 appartementen, 2 commerciële ruimten en 1 hobbyruimte/magazijn gerealiseerd. Een kleinschalig complex met appartementen in diverse afmetingen. In de directe omgeving vindt u een ruim aanbod aan winkels, horeca, cultuur en andere voorzieningen, zoals scholen en sportaccommodaties.

Kortom een heerlijke plek om te wonen!

De Oude Smidse, gelegen aan de Hoofdstraat, bestaat uit 4 appartementen, 2 commerciële ruimten en 1 hobbyruimte/magazijn verdeeld over 4 bouwlagen. De commerciële ruimten zijn gelegen op de begane grond en hebben een eigen voordeur aan de Hoofdstraat. De appartementen zijn op de eerste en tweede verdieping gelegen en kunnen middels een lift of trap vanuit de entree worden bereikt. De entree is bereikbaar via de Hoofdstraat en de achterzijde van het gebouw.

Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers, een fijne loggia aan de straatzijde, eigen berging en twee eigen parkeerplaatsen, één in de parkeergarage en één op het achterterrein. 2 appartementen bevinden zich op de eerste verdieping en 2 appartementen bevinden zich op de tweede verdieping en zijn voorzien van een zolderverdieping.

Op het achterterrein staat een bestaande hobbyruimte/magazijn van circa 69 m². Deze ruimte beschikt over een eigen nutsaansluitingen, sanitaire voorzieningen en één eigen parkeerplaats.

Omgeving

Monique van Rijbroek Meierijstad Makelaar

Heeft u interesse?

Bel me op
073 544 21 00

of maak een afspraak

Kenmerken

Koop aanneemsom van: € 349.000,-
Koop aanneemsom tot en met: € 389.000,-
Maten
Inhoud van: 282 m3
Inhoud tot en met: 429 m3
Woonoppervlakte van: 94 m2
Woonoppervlakte tot en met: 148 m2

Heeft u interesse?

Ik kan me zo voorstellen dat u dit prachtige project in het echt wil bekijken. Of toch nog een vraag heeft.

Bel me gewoon op 073 544 21 00

Samen komen we er zeker uit.

Monique van Rijbroek Meierijstad Makelaar