Meierijstad Makelaardij

De Oude Linde


Prijzen vanaf € 244.200,- t/m € 307.200,-

Schijndel – De Oude Linde

8 NIEUWBOUW APPARTEMENTEN ‘DE OUDE LINDE’

Deze 8 koopappartementen zijn gelegen aan de Hertog Jan II Laan te Schijndel.
De Hertog Jan II Laan 40-42 maakt onderdeel uit van het winkelcentrum “Hoevenbraak”. De Hoevenbraak is een karakteristieke wijk die ruim is opgezet met veel groen en parkeermogelijkheden.
Op een steenworp afstand van ‘De Oude Linde’ bevindt zich een prachtig buitengebied met veel cultuurhistorische landschapselementen. Geniet van de vele restaurants en cafe’s in het dorp, of ga wandelen of fietsen in de aangrenzende natuurgebieden Wijboschbroek en Smaldonk.

Alle appartementen voldoen aan de huidige eisen van energiezuinigheid, zoals een warmtepomp en zonnepanelen. De appartementen zijn gasloos.

De prijzen zijn exclusief overdrachtsbelasting over het gedeelte van het appartementsrecht. Als koper moet je er rekening mee houden dat er nog overdrachtsbelasting moet worden betaald. Voor meer informatie neem contact op.

Type A, bouwnummer 2 en 3: 66 m2
Deze bevinden zich op de begane grond en beschikken over een eigen berging aan de achterzijde van het complex.
Wanneer u de woning binnen stapt komt in een hal, welke aan de ene zijde toegang geeft tot de woonkamer en keuken en aan de andere zijde toegang tot de slaapkamer. Tevens bevindt zich hier het toilet.
Aangrenzend aan de slaapkamer is de badkamer waarin zich een inloopdouche en wastafel bevinden.
In de woning is geen keuken voorzien, de aansluiting hiervoor is wel aanwezig. Via de woonkamer heeft u ook toegang de buitenruime en interne bergruimte waarin de technische installatie geplaatst is en de aansluiting voor wasmachine en -droger aanwezig is.

Type B, bouwnummer 1 en 4: 75 m2
Dit is het grootste type appartement op de begane grond en beschikt over een eigen parkeerplaats en berging.
Dit typen is voorzien van een ruime woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer met inloopdouche en wastafel, toilet en hal. In de woning is geen keuken voorzien, de aansluiting hiervoor is wel aanwezig. Via de woonkamer heeft u ook toegang de buitenruime en interne bergruimte waarin de technische installatie geplaatst is en de aansluiting voor wasmachine en -droger aanwezig is.

Type C, bouwnummer 6 en 7: 87 m2
Deze bestaan uit 2 verdiepingen, welke toegankelijk zijn via het centrale trappenhuis/de lift welke uitkomt op de galerij.
Dit typen is voorzien van een ruime woonkamer/keuken, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en wastafel, toilet en hal. In de woning is geen keuken voorzien, de aansluiting hiervoor is wel aanwezig. Via de woonkamer heeft u ook toegang de buitenruimte en interne bergruimte waarin de technische installatie geplaatst is en de aansluiting voor wasmachine en -droger aanwezig is. Tevens bevindt zich in de woonkamer de trap naar de verdieping van dit appartement waar de tweede slaapkamer zich bevindt. Deze verdieping is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde.
Deze appartementen beschikken ook over een eigen parkeerplaats en berging achter het complex.

Type D, bouwnummer 5 en 8: 96 m2
Dit type bevindt zich aan het einde van de galerij waardoor er in het appartement meer ruimte ontstaat. Deze appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer/keuken, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en wastafel, toilet en hal. In de woning is geen keuken voorzien, de aansluiting hiervoor is wel aanwezig. Via de woonkamer heeft u ook toegang de buitenruime en interne bergruimte waarin de technische installatie geplaatst is en de aansluiting voor wasmachine en -droger aanwezig is. Tevens bevindt zich in de woonkamer de trap naar de verdieping waar de tweede slaapkamer zich bevindt. Deze verdieping is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde.
Dit type beschikt over een vrijstaande berging achter het complex.

Omgeving

Jochem Kroon Meierijstad Makelaar

Heeft u interesse?

Bel me op
073 544 21 00

of maak een afspraak

Kenmerken

Datum start bouw: 1 oktober 2021
Koop aanneemsom van: € 244.200,-
Koop aanneemsom tot en met: € 307.200,-
Maten
Inhoud van: 198 m3
Inhoud tot en met: 288 m3
Woonoppervlakte van: 66 m2
Woonoppervlakte tot en met: 96 m2

Heeft u interesse?

Ik kan me zo voorstellen dat u dit prachtige project in het echt wil bekijken. Of toch nog een vraag heeft.

Bel me gewoon op 073 544 21 00

Samen komen we er zeker uit.

Jochem Kroon Meierijstad Makelaar