Meierijstad Makelaardij
Veghel
Corridor 4
€ 1.600,-

Veghel – Corridor 4

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Veghel? Dan is dit pand misschien wel iets voor u! Het pand gelegen aan de Corridor 4 is gebouwd in 1980 en heeft een totale oppervlakte van circa 277 m2 verdeeld over totaal 196 m2 op de begane grond en 81 m2 op de verdieping, waarvan 59 m2 gemeten boven 1,50 meter hoogte.

Ligging
Het pand is gelegen op bedrijventerrein ‘’De Dubbelen’’ in Veghel. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A50 (Nijmegen-Eindhoven) bevinden zich op 3 autominuten.

Indeling bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is bereikbaar middels een loopdeur en een overheaddeur in de voorgevel. De bedrijfsruimte is thans ingedeeld als een open ruimte met een in-/uitgang aan de achterzijde en een toiletruimte op de begane grond. Via een trapopgang is de verdieping bereikbaar die beschikt over een keukeninrichting. In het dak liggen 3 lichtkoepels zodat de ruimte ook over daglicht beschikt.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte is eigenlijk direct te betrekken. Zo is deze onder andere voorzien van een siergrind vloer afwerking en verder beschikt de bedrijfsruimte over TL-armaturen, een c.v.-installatie met radiatoren en een meterkast met onder andere krachtstroom.

Buiten
Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Bij het object zijn 7 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen).

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities
• Huurprijs: € 1.600 ,- per maand.
• Huurtermijn: één jaar met mogelijkheid voor verlenging met steeds één jaar.
• Servicekosten: in overleg
• Aanvaarding: in overleg
• Opzegtermijn: 3 maanden
• Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee huurtermijnen.
• Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
• BTW: Niet van toepassing
• Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Hein van den Heuvel Meierijstad Makelaar Veghel

Heeft u interesse?

Bel me op
0413 35 36 11

of maak een afspraak

Kenmerken

Prijs: € 1.600,-
Huur conditie: per maand
BTW belast: Nee
Status: Verhuurd
Type aanvaarding: in overleg
Object aanmelding: in verhuur genomen
Bouwvorm: bestaande bouw
Hoofdbestemming: bedrijfsruimte
Perceel
Oppervlakte perceel: 0 m2
Gebouw
In aanbouw: Nee
Waarderingen: goed
Waarderingen: goed
Liggingen: bedrijventerrein
Parkeerfaciliteiten: Op parkeerterrein voor het pand zijn 7 parkeerplaatsen. Meer parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Aantal: 7
Bedrijfshal
Oppervlakte: 255 m2
In units vanaf: 0
Voorzieningen: lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Prijs: € 1.600,-
BTW belast: Nee

Plattegronden


Heeft u interesse?

Ik kan me zo voorstellen dat u dit pand in het echt wil bekijken. Of toch nog een vraag heeft.

Bel me gewoon op 0413 35 36 11

Samen komen we er zeker uit.

Hein van den Heuvel Meierijstad Makelaar Veghel