Meierijstad Makelaardij
Schijndel
Heidebloemstraat 12 A+B
€ 669.000,-

Schijndel – Heidebloemstraat 12A+B

WONING MET BEDRIJFSRUIMTE!
Deze levensloopbestendige, vrijstaande bungalow met grote bedrijfsruimte is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van Schijndel, nabij de diverse uitvalswegen. De woning is geheel gelijkvloers en nog naar eigen wens af te werken. Het huis beschikt over een lichte doorzonwoonkamer, open keuken, 3 slaapkamers (4 mogelijk), een badkamer en 2 patiotuinen op het zuidoosten. De bedrijfsruimte is aan één zijde geschakeld met het huis en bestaat uit 2 geschakelde hallen. Het geheel is voorzien van elektra, water, gasheaters en vanaf de straatzijde bereikbaar via een elektrische overheaddeur.

KENMERKEN:
* Bouwjaar: 1984
* Perceeloppervlakte: 1357m²
* Bungalow met bedrijfsruimte

* Levensloopbestendige bungalow
* Woonoppervlak: 128 m²
* Inhoud woning: circa 462 m³
* Ruime doorzonwoonkamer met een open keuken
* 3 slaapkamers (4 mogelijk)
* 2 patiotuinen op het zuidoosten
* De woning kan nog geheel naar eigen wens worden afgewerkt

* Oppervlakte bedrijfsruimte: circa 536 m²
* Bedrijfsruimte is momenteel opgedeeld in 2 geschakelde hallen
* Overheaddeur aanwezig
* Dak is 5 jaar geleden vernieuwd
* Bestemming Bedrijventerrein -2, bedrijven toegestaan tot en met functiecategorie 3.2

* Gunstige ligging
* Nabij de uitvalswegen
* Aanvaarding in overleg

LIGGING:
Dit woonhuis met bedrijfsruimte is gelegen aan de rand van Schijndel, op bedrijventerrein “Molendijk”. U treft hier lokale en regionale bedrijven aan in diverse sectoren. Het bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden voor het vestigen van bedrijven tot en met functiecategorie 3.2. Via de nabijgelegen Structuurweg bereikt u binnen afzienbare tijd de uitvalswegen richting o.a. ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. In de nabijheid van de woning treft u diverse winkels aan waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Ook een basisschool en sportfaciliteiten vindt u op korte afstand. Het levendige centrum van Schijndel bereikt u binnen 5 autominuten.

BEDRIJFSRUIMTE:
De bedrijfsruimte bestaat uit 2 geschakelde bedrijfshallen met in totaal een oppervlakte van circa 536 m². De eerste hal, aanpandig aan de woning, stamt uit 1984 en de 2de bedrijfshal aan de straatzijde is gebouwd in 1996. De bedrijfshal is bereikbaar via zowel een elektrische overheaddeur als een elektrische sectionaaldeur vanuit de oprit naast de woning. U kunt de hal ook bereiken via de woning. Beide hallen zijn in spouw uitgevoerd en voorzien van een vloeistofdichte betonvloer. 2 gasheaters (2019) zorgen voor verwarming van de hallen. Verder heeft u hier de beschikking over water en elektra.

BUITEN:
Het huis is zowel aan de rechter- als linkerzijde voorzien een patiotuin gelegen op het zonnige zuidoosten. De patiotuin aan de zijde van het slaapgedeelte is heerlijk besloten, geheel bestraat en bereikbaar vanaf de voorzijde van het huis. De 2de tuin aan de rechterzijde grenst direct aan het woongedeelte en is voorzien van een overkapping. Ook biedt deze tuin veel privacy en is nog naar eigen wens aan te leggen.

INDELING WONING:
Begane grond: Via de mooie voortuin en overdekte entree komt u binnen in de hal met de meterkast (9 groepen, krachtstroom en 2 aardlekschakelaars), het toilet en een garderobenis. De hal biedt toegang tot de woonkamer en loopt door in een gang naar het slaapgedeelte. Het slaapgedeelte bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van een of twee inbouwkasten en zijn afgewerkt met vloerbedekking en stucwerk wanden. De geheel betegelde badkamer heeft een ligbad, vaste wastafel, raam en douchecabine. Vanuit de hal komt u dan weer in de heerlijk lichte doorzonwoonkamer met grote raampartijen die zorgen voor een fijne daglichtinval. De kamer is aan de keukenzijde voorzien van een schuifpui naar een patiotuin en is afgewerkt met een tegelvloer met comfortabele vloerverwarming. Er is een open keuken met een keukenmeubel in U-opstelling aanwezig met veel berg- en werkruimte. De keuken is uitgerust met een oven, koelkast, inductiekookstel, afzuigkap en spoelbak. Aansluitend aan de keuken treft u een praktische bijkeuken met de opstelling cv-installatie, de aansluitingen voor de wasmachine en droger en toegang tot de patiotuin en gang naar de bedrijfsruimte. De gang naar de bedrijfsruimte biedt toegang tot een kantoorruimte en sanitaire ruimte met een toilet. De kantoorruimte is ook ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld 4de slaapkamer of hobbykamer.

Hein van den Heuvel Meierijstad Makelaar Veghel

Heeft u interesse?

Bel me op
0413 35 36 11

of maak een afspraak

Kenmerken

Prijs: € 669.000,-
Koop conditie: kosten koper
BTW belast: Nee
Status: Verkocht
Type aanvaarding: in overleg
Object aanmelding: in verkoop genomen
Bouwvorm: bestaande bouw
Hoofdbestemming: bedrijfsruimte
Situatie: aanbouw
Oppervlakte: 0 m2
Status: woonruimte aanwezig
Perceel
Oppervlakte perceel: 1.357 m2
Gebouw
In aanbouw: Nee
Waarderingen: redelijk
Waarderingen: redelijk
Liggingen: bedrijventerrein
Parkeerfaciliteiten: Op de oprit voor de bedrijfshal kunnen 2 auto's worden geparkeerd.
Aantal: 2
Lokatie toelichting: Dit woonhuis met bedrijfsruimte is gelegen aan de rand van Schijndel, op bedrijventerrein “Molendijk”. U treft hier lokale en regionale bedrijven aan in diverse sectoren. Het bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden voor het vestigen van bedrijven tot en met functiecategorie 3.2. Via de nabijgelegen Structuurweg bereikt u binnen afzienbare tijd de uitvalswegen richting o.a. ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. In de nabijheid van de woning treft u diverse winkels aan waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Ook een basisschool en sportfaciliteiten vindt u op korte afstand. Het levendige centrum van Schijndel bereikt u binnen 5 autominuten.
Bedrijfshal
Oppervlakte: 536 m2
In units vanaf: 0
Voorzieningen: overheaddeuren, betonvloer, heater
Terrein
Oppervlakte: 536 m2

Plattegronden


Heeft u interesse?

Ik kan me zo voorstellen dat u dit pand in het echt wil bekijken. Of toch nog een vraag heeft.

Bel me gewoon op 0413 35 36 11

Samen komen we er zeker uit.

Hein van den Heuvel Meierijstad Makelaar Veghel